Nedenstående 4 links henviser til DGI's hjemmeside som indeholder opslag for alle kommende pistol- og riffel aktiviteter/stævner.

Stævner som afholdes af Hillerød Skytteforening eller som som på anden vis er vigtige for foreningen vil blive annonceret her på siden.

Indbydelser

Indbydelser fra andre DGI landsdele og foreninger

Landsdækkende skyttekalender (søgning)

Generalforsamling 2019

Kære skytter

Hermed indkaldes til den årlige Ordinære Generalforsamling i foreningens lokaler på Ålholmskolen Fredag d. 5. april 2019 kl 18:00.

Timelime:

Medio marts 2019 – der udsendes en påmindelse
Søndag d. 31. marts 2019 – sidste frist for indsendelse af forslag som ønskes behandlet på generalforsamlingen
Tirsdag d. 2. april 2019 – Dagsorden udsendes
Onsdag d. 3. april 2019 – sidste frist for tilmelding
Fredag d. 5. april 2019 – afholdelse af generalforsamling

Da foreningen vanen tro vil være vært for et par stykker smørrebrød og en øl/vand efter generalforsamling er tilmelding nødvending. Der vil ligge en seddel fremme i foreningen hvor man kan tilmelde sig.

Man kan naturligvis godt deltage i generalforsamlingen uden at deltage i den efterfølgende spisning, vi vil sætte pris på at man i dette tilfælde også tilmelder sig, så vi har en indikation angående fremmødet.

Vel mødt.

Med Venlig Hilsen

Hillerød Skytteforening/bestyrelsen

Nordsjællandsmesterskabet 2019 PISTOL

15 meter pistol cal. .22 og luft
28. februar + 2. marts
Mesterskabet afvikles hos Skyttelauget Kongens Lyngby.

Invitation - Klik her

Klubmesterskab 2019 PISTOL

Kære skytter

Traditionen tro afholder Hillerød Skytteforening sit årlige klubmesterskab.

Der er vandrepokaler, hvor vinderens navn vil blive indgraveret på, sammen med årstal.

Der er pokaler til hver af nedenstående klasser:

Standard pistol V2H1
Standard pistol V2H2
Standard pistol S2H1
Standard pistol S2H2
GP32
GPA
GR
Luftpistol – alle klasser

Vi har kun 1-2 skytter der skyder med enhåndsfatning, men skulle der komme flere (over 5), vil der selvfølgelig blive indkøbt en pokal til denne klasse.

Har man ikke selv våben låner man, som sædvanlige våben af foreningen.

Klubmesterskabet bliver afholdt over 4 dage, sådan at alle i foreningen har mulighed for at deltage. Det koster ikke noget at deltage, kun ammunitionen.

1. skydning vil blive onsdag d. 6. marts fra kl. 18.00 til 21.00.
2. skydning bliver torsdag d. 7. marts fra kl. 18.00 til 21.00.
3. skydning bliver onsdag d. 13. marts fra kl. 18.00 til 21.00.
4. skydning bliver torsdag d. 14. marts fra kl. 18:00 til 21:00.

Selv om man ikke er superskytte, er det vigtigt at deltage med et resultat således, at man kan se til næste år, at man er blevet bedre.

Vi håber så mange som muligt, af vores medlemmer, vil deltage og glæder os til at se jer alle sammen.