Hillerød Skytteforening giver dit firma (teambuilding), din fødselsdag/fest eller en anden begivenhed, en spændende oplevelse med kant på.

Vi tilbyder jer, at komme til en festlig dag, hvor I stifter bekendtskab med skydningen.

Hillerød Skytteforening kan stå for arrangementer fra 5 – 40 personer som ønsker at prøve at skyde.

Vi tilbyder følgende:

Lille pakke omhandler cal. 22. til kr. 250,00 pr. skytte. (varighed 2-3 timer)

Instruktion i våbenbetjening

Sikkerhedsregler

Instruktører (1 for hver påbegyndte 5 skytter)

1 skydeleder

50 skud cal. 22 revolver (heraf 30 gældende skud til konkurrence)

3 medaljer

Stor pakke koster kr. 450,00 og omhandler alt nedenstående. (varighed 3-4 timer)

Instruktion i våbenbetjening

Sikkerhedsregler

Instruktører (1 for hver påbegyndte 5 skytter)

1 skydeleder

50 skud cal. 22 revolver (heraf 30 gældende skud til konkurrence)

3 medaljer

5 skud 9 mm. pistol

5 skud cal. 32 pistol

5 skud cal. 38 revolver

5 skud 357 magnum revolver

Pakke med riffelskydning.

Indhent venligst tilbud hos formanden.

Hvad får vi ellers? J

En fed oplevelse som man aldrig glemmer.

Er der nogle der ikke bruger alle deres skud, kan andre bruge dem J Der kan også tilkøbes flere skud, hvis det ønskes.

Forhåbentlig er der nogle der fanges af sporten og vi kan oplyse, at et medlemskab koster kun kr. 700,00 om året og så kan man skyde 3 gange om ugen, både med riffel og pistol.

Indtagelse af alkohol før og under skydning er strengt forbudt og vil medføre bortvisning.

Endelig antal deltagere og hvilken pakke de vil skyde imødeses 8 dage inden skydningen.

Det er ikke tilladt at tage tomme hylstre med hjem, da de er omfattet af våbenloven, men man må tage sine skiver med hjem J

Betaling skal ske efter modtagelse af faktura 7 dage før skydningen påbegyndes. Ved manglende deltagelse på dagen, refunderes beløbet ikke.

Har du spørgsmål eller en speciel forespørgsel kan du ringe eller skrive til formanden på enten 29 42 11 24 eller This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vi tilbyder også drikkevare, øl/vand 10 kr. pr. stk. (det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevare)