Hillerød Skytteforening giver dit firma (teambuilding), din fødselsdag/fest eller en anden begivenhed,

en spændende oplevelse, hvor I kommer til at stifte bekendtskab med skydningen.

Hillerød Skytteforening kan stå for arrangementer fra 5 – 40 personer, som ønsker at prøve at skyde.

Lille pakke omhandler cal. 22. til kr. 250,00 pr. skytte. (varighed 2-3 timer)

Instruktion i våbenbetjening

Sikkerhedsregler

Instruktører (1 for hver påbegyndte 5 skytter)

1 skydeleder

50 skud cal. 22 revolver (heraf 30 gældende skud til konkurrence)

3 medaljer

Stor pakke koster kr. 450,00 og omhandler nedenstående. (varighed 3-4 timer)

Instruktion i våbenbetjening

Sikkerhedsregler

Instruktører (1 for hver påbegyndte 5 skytter)

1 skydeleder

50 skud cal. 22 revolver (heraf 30 gældende skud til konkurrence)

3 medaljer

5 skud 9 mm. pistol

5 skud cal. 32 pistol

5 skud cal. 38 revolver

5 skud 357 magnum revolver

Pakke med riffelskydning.

Skriv venligst til formanden.

Hvad får vi ellers?

En god oplevelse og forhåbentlig er der nogle der fanges af sporten. Vi kan oplyse, at et medlemskab

koster kr. 700,00 om året, og så kan man skyde 2 gange om ugen, både med riffel og pistol.

Indtagelse af alkohol før og under skydning er strengt forbudt og vil medføre bortvisning.

Endelig antal deltagere og hvilken pakke de vil skyde imødeses 8 dage inden skydningen.

Det er ikke tilladt at tage tomme hylstre med hjem, da de er omfattet af våbenloven, men man må tage sine skiver med hjem.

Betaling skal ske efter modtagelse af faktura 7 dage før skydningen påbegyndes. Ved manglende deltagelse på dagen, refunderes beløbet ikke.

Har du spørgsmål eller en speciel forespørgsel kan du skrive til formanden på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vi tilbyder også drikkevare, øl/vand 10 kr. pr. stk. (det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevare)