Hillerød Skytteforening har åben for optagelse af nye medlemmer fra februar 2022. De næste prøveskydninger starter derfor d. 2. februar 2022.

Hvis du ønsker at blive medlem af Hillerød Skytteforening, skal du i første omgang komme til en prøveskydning som afholdes den første onsdag i måneden. Ønsker du at prøve yderligere skal du komme de efterfølgende 2 onsdage kl 18, hvor der vil være en instruktør til stede.

Du skal sende en mail med navn, alder og kontaktoplysninger samt hvorvidt du ønsker at skyde med riffel eller pistol. Skriv lidt om dig selv samt tidligere erfaring med skydning og hvorfor du vil starte på skydning.

Når du møder op til en prøveskydning, skal du huske at medbringe 2 forskellige ID-kort. Det ene kort skal være et billede-ID eller et sygesikringskort. Dit navn, adresse og fødselsdato vil blive registreret i forbindelse med skydningen.

En prøveskydning koster 200 kr som betales ved første fremmøde.

Bemærk at skytteforeningen kun optager medlemmer, der kan vandelsgodkendes af politiet og som minimum er 15 år.

Da der kan være nogen ventetid med at få en vandelsgodkendelse fra politiet, vil det være en fordel for dig, at du hurtigst muligt søger den, og gerne inden du kommer til den første prøveskydning. Vandelsgodkendelsen søges ved elektronisk at udfylde SKV6 blanket, som du finder her:

SKV6 ansøgning

Ansøgningen/filen udfyldes med dine oplysninger og sendes enten med fysisk brev til:

Politiets Administrative Center (PAC) – Våbenkontoret

7500 Holstebro