OBS: Næste prøveskydning er onsdag d. 7. september 2022. Send blot en mail allerede nu som beskrevet nedenfor, så skriver vi dig på tilmeldingslisten.

Hvis du ønsker at blive medlem af Hillerød Skytteforening, kan du komme og prøve at skyde den første onsdag i måneden kl 18. Der vil være en introduktion til foreningen og dens aktiviteter, en gennemgang af sikkerhed og skydeteknik samt skydning med kaliber .22.

Ønsker du at prøve yderligere skal du komme de efterfølgende 2 onsdage kl 18, hvor der vil være en instruktør til stede. Det er et krav du indmeldes i foreningen senest efter den 3. gang du skyder.

Du skal sende en mail med navn, alder og kontaktoplysninger samt hvorvidt du ønsker at skyde med riffel eller pistol. Skriv lidt om dig selv samt eventuel tidligere erfaring med skydning og hvorfor du vil starte på skydning.

Den første prøveskydning koster 200 kr som betales på dagen. Ved efterfølgende skydninger betales kun for ammunition, cirka 50 kr.

Legitimation og ansøgning om vandelsgodkendelse

Når du møder op til prøveskydninger, skal du huske at medbringe 2 forskellige ID-kort. Det ene kort skal være et billede-ID eller et sygesikringskort. Dit navn, adresse og fødselsdato vil blive registreret i forbindelse med skydningen.

Bemærk at skytteforeningen kun optager medlemmer, der kan vandelsgodkendes af politiet og som minimum er 15 år.

Ansøgning om vandelsgodkendelse skal indsendes hurtigst muligt, og senest efter 5. fremmøde/skydning. Vandelsgodkendelsen søges ved elektronisk at udfylde SKV6 blanket, som du finder her:

SKV6 blanket

Ansøgningen/filen skal udfyldes på computer og printes. Du underskriver den i hånden, og herefter kan du enten skanne eller tage et billede af ansøgningen og sende den med E-post via www.borger.dk til PAC.

Eller du kan sende ansøgningen med almindelig post til:

Politiets Administrative Center (PAC) – Våbenkontoret

7500 Holstebro