Næste prøveskydning er i dag klokken 18.

Vil du prøve kræfter med skydesporten, så mød op til en prøveskydning, der foregår den første onsdag hver måned kl 18:00.

Under forløbet vil en af vores erfarne instruktører gennemgå foreningens aktiviteter, våbensikkerhed og de mest basale skydeteknikker. Der skydes 50 skud med kaliber 22 revolver eller riffel.

Du kan prøveskyde 2 gange og første gang koster det 200 kr at deltage. Anden gang skal du kun betale for ammunition, ca 50 kr. Du skal medbringe billedlegitimation samt sundhedskort eller sygesikringsbevis.

Betaling med kontant, mobilepay eller betalingskort.

Da vi i løbende har mange tilmeldinger, er vi nød til at begrænse antallet i forhold til de holdstørrelser, vi har plads til. Derfor er det et krav, at du bor i Hillerød eller i en nabokommune.

Du tilmelder dig ved at trykke på følgende link: 

Tilmelding til prøveskydning i Hillerød Skytteforening

Hvis du har tilmeldt dig og bliver forhindret i at komme, bedes du melde afbud til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

For at blive medlem af en skytteforening i Danmark skal du have en såkaldt SKV6 tilladelse af politiet. Dette er populært sagt en tilladelse til dig at måtte omgås våben. Ved prøveskydningen sørger vi for at udfylde og sende ansøgningen.

Hvis du efter prøveskydningen har fået mod på at skyde yderligere i foreningen vil du, hvis vi vurdere dig sikker i din skydning, kunne indmelde dig i foreningen. Det koster 700 kr for 12 måneder. De første 5 gange skal du komme onsdage kl. 18:00. Herefter kan du komme på de tidspunkter, der passer dig bedst. 

Vi tilbyder ikke prøveskydninger for børn under 16 år, da det kræver ekstra ressourcer, vi desværre ikke har i øjeblikket.

Har du spørgsmål til prøveskydningen er du velkommen til at skrive til:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Så vil vi svare hurtigst muligt.

Prøveskydningen finder sted i skytteforeningens lokaler som har adressen:

Hillerød Vest Skolen (Tidligere: Ålholmskolen)
Teglværksvej 19
3400 Hillerød

Når du står ude på vejen og kigger ind på skolen, skal du gå til venstre indtil der er en trappe ned i kælderen til foreningen (lige før den store indre skolegård). Se tegningen neden for.

Skytteforeningen

Vis på stort kort